Skip to content

Workshop

Workshops

Begin 2024 ben ik samen met Kirsten van Kruimop gestart met het geven van workshops. Zo hebben we onlangs de workshop ‘Zet ‘m op, ruim je kledingkast eens op!’ gegeven. Het is een interactieve workshop waar je leert om zelfstandig jouw kledingkast op te ruimen. Je leert hoe je makkelijker keuzes kunt maken, problemen/valkuilen herkennen, hoe je de kast het meest overzichtelijk in kunt delen, opvouwtechnieken en je krijgt een handig stappenplan om zelf aan de slag te gaan!

Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van meerdere workshops, denk aan kledingkasten (kinderen), keukens, planning en administratie. We geven de workshops op locatie in en rondom Nijmegen, maar ook bij jullie thuis als dit prettiger is. Momenteel staat er geen workshop op de planning waar je je voor kunt aanmelden. Maar hou deze website of mijn Instagram pagina in de gaten voor meer informatie.

Heb je interesse in een workshop aan huis? Je kunt me altijd bellen of een bericht sturen voor meer informatie ook als er nog geen data beschikbaar zijn.

Flyers kleding workshop-verkleind