Layout basis

Even voorstellen

Layout basis

Hoi, ik ben Femke.

Tijdens mijn zwangerschap afgelopen jaar heb ik de studie Professional Organizer succesvol afgerond. Gedurende deze studie ontstond het idee om als Nijmeegse moeder, NimMa Organizing te starten. Ik wil graag anderen helpen met het opruimen en organiseren van hun huis of werkplek, waardoor ze efficiënter om kunnen gaan met hun tijd en spullen.

Ik ben altijd al een georganiseerd en gestructureerd persoon geweest. Van jongs af aan vond ik het al heerlijk om mijn eigen kamertje op te ruimen en opnieuw in te richten. Nog steeds kan ik hier erg van genieten in mijn eigen huis.

Het geeft mij enorm veel rust als ik thuis kom en het huis opgeruimd achter gelaten is. Geen rondslingerend speelgoed of opgestapelde afwas, maar een schoon aanrecht waar ik direct kan beginnen met koken. Voor mij betekent een georganiseerd huis, een opgeruimd hoofd. Geen onnodige stress, dat is nergens voor nodig.

Naast mijn werkzaamheden als professional organizer werk ik sinds 2014 ook als mondhygiënist. Een groot onderdeel van mijn werkzaamheden is de persoonlijke begeleiding en coaching om de patiënt naar een goede mondgezondheid te brengen. Ik haal hier veel voldoening uit, omdat ik merk dat patiënten erg gebaat zijn bij mijn gestructureerde aanpak. Ze vinden het erg prettig dat ik rustig en geduldig ben en de tijd neem om ze op hun gemak te stellen. Deze ervaringen die ik heb met coachen gebruik ik ook in mijn werkzaamheden als professional organizer.

Naast mijn werk ga ik in mijn vrije tijd er graag op uit mijn vriend en zoontje, reis ik graag de wereld over en kan ook erg genieten van een mooie wandeling dichterbij huis.

 

Wil je meer weten over wat ik als professional organizer voor jou kan betekenen, klik dan op werkwijze voor meer informatie. Mocht je meer willen weten of andere vragen hebben neem dan vrijblijvend contact met mij op.